Ontwerp
In een eerste persoonlijk gesprek inventariseren wij geheel vrijblijvend uw wensen en bekijken de mogelijkheden op locatie. Aan de hand hiervan wordt een ontwerp gemaakt, dat het uitgangspunt zal zijn voor de verdere invulling van uw plannen.

Komen de vormgeving, indeling, de te gebruiken materialen en natuurlijk het kostenplaatje uiteindelijk overeen met uw ideeŽn, dan werken wij de plannen verder uit en zorgen op een professionele wijze voor de uitvoering ervan. 

Aanleg
Het aanleggen van de tuin is een van onze specialiteiten. Of het nu gaat om een (kleine) aanpassing, zoals een pergola, tuinafscheiding, vijver, plantenborder, verlichting of een regeninstallatie, of een geheel nieuw aangelegde tuin, aangevuld met bv. sierbestrating, zwembad etc.
Wij beschikken over de benodigde vakkennis en het juiste materieel om al uw tuinwensen te realiseren.

Bestrating
De Wit Tuinprojecten is gespecialiseerd in bestratingswerk.
Dit is een van onze belangrijkse activiteiten. Zeker is dat (sier)bestrating een groot sfeerbepalend element is en in hoge mate bijdraagt aan de uitstraling van uw woning en tuin. 
Wij adviseren u graag en verzorgen de complete uitvoering van uw bestratingswerk.

Renovatie
Misschien is uw tuin toe aan een grondige opknapbeurt en moet er veel worden gesnoeid, overtollige struiken verwijderd en nieuwe struiken en bomen worden aangeplant. Of is de bestrating, het houtwerk of bestaand metselwerk niet meer naar uw wens.  Laat u dan door ons adviseren. Wij kunnen u ongetwijfeld goede ideeŽn aan de hand doen.

Onderhoud
Aan de hand van een door ons opgemaakte offerte verzorgen wij het gehele jaar door uw privť- of bedrijfstuin. Dit houdt in dat met regelmaat wordt gewied, gemaaid en gesnoeid. Naast de verzorging van seizoenbeurten, een extra tuinbeurt tussendoor of tijdens uw vakantie, kunt u bij ons ook terecht voor het onkruid vrijhouden van uw bestrating, het verrichten van reparaties aan bv. metselwerk of tuinafscheidingen en overige werkzaamheden.

Kortom:
U kunt ons altijd bellen voor de volgende werkzaamheden: